GGSS loggaStartsida

Presentation

Medlemskap

Styrelsen

Styrelsen
informerar

Kalender

Tävlings-
kalender

Läger

Loggbok

Bildgalleri

Sponsorer

Länkar

Inbjudan till GGSS seglarläger sommaren 2017

Sedan 1980 har Göteborg Grötö Segelsällskap (GGSS) arrangerat seglarläger för funktionsnedsatta. Detta innebär att vi anordnat läger i över 35 år!

Under de läger som genomförs på Grötö bor vi på Västerhav, en handikappanpassad konferens- och rekreationsanläggning i Göteborgs Norra Skärgård.
Inkvartering sker i dubbelrum, önskas enkelrum går detta att ordna i mån av plats på anläggningen och mot ett enkelrumstillägg på 200 kr per natt.
Vi kan ta emot ca 8 deltagare per vecka.

På våra läger använder vi alla våra båtar. På dagarna seglar vi och på kvällarna har vi teori, umgås och har kul. När vädret tillåter görs dagsutflykter till öarna i Grötö närhet. Vi följer Svenska Seglarförbundets seglarskola. Du behöver inte ha seglat någon gång innan för att kunna delta.

Årets lägerveckor

I år kommer lägrena att äga rum:

Vecka 30 (23/7 - 30/7): Seglarläger för ungdomar och vuxna
Vecka 31 (30/7 - 6/8): Seglarläger Kappseglingsläger

Lägret startar på söndag och avslutas söndagen därpå. Med kunniga instruktörens hjälp får Du lära Dig grunderns och när Du är mogen för det, mer avancerad segling.

Pris

Boende i dubbelrum med helpension, enkelrum kan ordnas mot tillägg 200 kr per natt. För att försäkringar ska gälla så måste du vara medlem i GGSS, avgiften för detta läggs till priset för lägerveckan. (Vuxen 150 kr / Ungdom upp till 20 år 75 kr)

Priset i år för en vecka är 7 900 kr + ev medlemsavgift om du inte redan är medlem.

Personlig hjälp

Du som har behov av personlig hjälp måste åtföljas av egen medhjälpare, priset för lägerveckan är detsamma för medhjälparen. Det är viktigt att du anger på anmälningsblanketten hur många hjälpare du har med dig. Du som behöver lift och har egen bör ta med denna, annars meddela om du behöver låna en.

Anmälan senast 30 april

Du anmäler dig genom att skicka/mejla in blanketten och betala in en anmälningsavgift på 1 000 kronor. Detta gäller inte medhjälpare.
Anmälningsavgiften sätts in på postgiro GGSS 29 62 95-9, snarast, dock senast 30 april. Platser bokas i den ordning som anmälningsavgiften inkommer till oss. Resterande lägeravgift faktureras och skall vara betalad innan lägerveckan.

Har du frågor

Ring eller maila Lotta Zetterlund eller telefon 08 - 37 20 44 / 070 - 655 10 46.

Fyll i Anmälningsblanketten så ses vi i sommar!GGSS c/o Björn Mattsson, Kupeskärsvägen 25, 475 35 Grötö
© GGSS 2017